5 Τύποι που βρίσκεις στο Rantevu

Μετά από μήνες παρακολούθησής και δεκάδες χιλιάδες αγαπημένων που χρησιμοποιούν ανελλιπώς το Rantevu, είμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε τις 5 αγαπημένες κατηγορίες της κοινότητάς μας αντρών και γυναικών.

  1. Αυτοί που ψάχνουν για αγάπη. Ή αλλιώς οι αθεράπευτα ρομαντικοί που είναι έτοιμοι και διατεθειμένοι να ζήσουν μια μεγάλη ιστορία αγάπης και να βρουν το άλλο τους μισό. Γι αυτούς που έχουν απογοητευτεί από όλους τους άλλους τρόπους γνωριμιών το Rantevu αποτελεί τoν ιδανικό τόπο για να βρουν το άλλο τους μισό. Είναι αυτοί που θα πάρουν τον χρόνο τους και στις συζητήσεις και στο ραντεβού για να καταλάβουν αν και ο απέναντί τους βρίσκεται στην ίδια διάθεση με αυτούς. Αν γίνει και το αντίστοιχο κλικ και από τις δύο πλευρές τότε το μέλλον είναι δεδομένο και όλα θα γίνουν εκπληκτικά γρήγορα.
  2. Διψασμένοι για δέσμευση. Ναι υπάρχει αυτή η κατηγορία εάν δεν έχετε πέσει ακόμα πάνω τους απορούμε γιατί αφού υπάρχουν παντού γύρω μας. Είναι αυτοί που αισθάνονται καλά μόνο όταν είναι σε σχέση γι αυτό με το που θα τελειώσει ένα κεφάλαιο στην ζωή τους βιάζονται να ανοίξουν το επόμενο. Αυτή και μόνο η συνθήκη θέλει προσοχή γιατί μπορεί να συμβιβαστούν με κάτι που δεν τους εκφράζει μόνο και μόνο για να μην βιώσουν την μοναξιά. Γι αυτό όταν θα τους γνωρίσετε πρέπει να προσέξετε και να διακρίνεται εάν είναι το κατάλληλο match  για εσάς ή όχι.
  3. Διαθέσιμοι αλλά όχι συναισθηματικά έτοιμοι. Είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για εσάς, να σας οδηγήσουν στις μεγαλύτερες περιπέτειες, να πάρουν ρίσκα για να σας κερδίσουν αλλά όταν θα έρθει η ώρα για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα να φοβηθούν και να κάνουν πίσω. Να θυμάστε το πρόβλημα δεν είσαστε εσείς αλλά εκείνοι που δεν είναι συναισθηματικά έτοιμοι για να δεσμευτούν με έναν άλλον άνθρωπο. Θα ψάξουν να βρουν όλους εκείνους τους μικρούς και σημαντικούς γι αυτούς λόγους που ένα τέτοιο βήμα θα ήταν αποτυχία. Αν τους αγαπάτε εκείνη είναι η ώρα να βάλετε τα δικά σας όρια και να τους δηλώσετε ότι η ζωή είναι ένα ρίσκο που αξίζει να πάρουν. Διαφορετικά η ζωή θα τους προσπεράσει.
  4. Πολλά υποσχόμενοι αλλά μέχρι εκεί. Έχουν αυτό που λέμε το τέλειο πακέτο, είναι σαγηνευτικά γοητευτικοί και θεωρείται ότι η ζωή στάθηκε εξαιρετικά γενναιόδωρη μαζί τους. Κάθε πτυχή της ζωής τους στέφεται με επιτυχία και όλα φαίνονται εύκολα. Αλλά αυτό που δεν έχετε καταλάβει είναι ότι όλα αρχίζουν και τελειώνουν εκεί αν προσπαθήσετε να δείτε λίγο παρακάτω θα δείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από ένα ωραίο πακέτο. Οι αιτίες πολλές ίσως να έχουν καεί στο παρελθόν ή ίσως να μην ενδιαφέρονται αυτή την στιγμή απλά για κάτι άλλο πέρα από μια εφήμερη σχέση αν και εσείς θέλετε το ίδιο τότε super αν όχι τότε προχωρήστε παρακαλώ παρακάτω.
  5. Οι δεν θέλω δέσμευση και συνήθως το δηλώνουν από την αρχή. Είναι αυτοί που θα ξεκαθαρίσουν ότι είναι εδώ για να περάσουν καλά χωρίς να επιδιώκουν κάτι παραπάνω από αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα η σχέση σας δεν θα προχωρήσει αλλά θα πρέπει να έχετε στο νου σας ότι αυτό δεν είναι το δεδομένο σε αυτή την σχέση. Αν και εσείς βρίσκεστε σε αυτή την φάση της ζωής σας και θέλετε απλά να περάσετε καλά τότε το συγκεκριμένο match είναι ιδανικό γιατί σίγουρα αυτοί ξέρουν να παρτάρουν και να περνάνε καλά.
rantevu

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>