6 συμβουλές για τα πρώτα μηνύματα!

Του άρεσες και σου άρεσε, οι καρδιές στάλθηκαν αμοιβαία και το chat ξεκλείδωσε!! Και τώρα τι κάνουμε, τι να στείλω; Πως να σπάσει ο πάγος αλλά και να δημιουργηθεί ενδιαφέρον! Μην ανησυχείς καθόλου! Οι ειδικοί του Rantevu είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να πας στο επόμενο βήμα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις επόμενες συμβουλές και καλά ραντεβού!

 

  1. Συστήσου. Ναι μερικές φορές είναι τόσο απλό. Συστήσου και κάνε παράλληλα ένα κομπλιμέντο. “Hi είμαι ο Νίκος και ήθελα να σου πω ότι είσαι απίστευτα γλυκιά!”
  2. Do your homework! Διάβασε προσεχτικά το προφίλ της 99.9% θα βρεις στοιχεία κοινά που θα σπάσουν τον πάγο και θα σε βοηθήσουν στην συζήτηση. Επίσης θα της δείξεις ότι ενδιαφέρθηκες για εκείνη.  
  3. Ξεκίνα με μια ερώτηση. Μια ερώτηση περιμένει μια απάντηση και έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να απαντηθεί. Συνέδεσε την ερωτησή σου με κάποιο από τα ενδιαφέροντα της. “Είδα ότι χορεύεις latin όπως και εγώ και αναρωτιόμουν σε ποια σχολή πας;”
  4. Γίνει δημιουργικός στις ατάκες και στα κομπλιμέντα σου! “Wow! Οι φωτογραφίες σου είναι απλά απίστευτες! Ειλικρινά ξεχωρίζεις!” Θυμήσου οι έξυπνες ατάκες και το χιούμορ πάντα κερδίζουν την προσοχή.
  5. Φτιάξε ένα αντίστοιχα εντυπωσιακό προφίλ! Γιατί απλά με το που θα στείλεις μήνυμα το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να κοιτάξει το profile σου. Θα πρέπει λοιπόν να έχεις δημιουργήσει ένα profile που θα την κερδίσει. Πρόσεξε τις φωτογραφίες σου και πέρασε χρόνο στο να σκεφτείς τι θέλεις να γράψεις στην περιγραφή. Είναι σημαντικό οι επιλογές που θα κάνει στο κείμενο και στις φωτογραφίες να είναι αντιπροσωπευτικές του ποιος είσαι! Με αυτό τον τρόπο έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να τραβήξεις ανθρώπους γύρω σου που πραγματικά ταιριάζεις!
  6. Ταίριαξε το στυλ των μηνυμάτων σου με το προφίλ της. Συνήθως υπάρχουν δύο τύποι αυτοί που είναι προτιμούν τις λεπτομερείς και μακρές περιγραφές και αυτοί που περιορίζονται στα βασικά. Για να κερδίσεις την προσοχή σε κάποιον που ανήκει στην πρώτη κατηγορία θα πρέπει τα μηνύματά σου να είναι αντίστοιχα ολοκληρωμένα. Αντίθετα η δεύτερη κατηγορία απεχθάνεται τα μακροσκελή μηνύματα οπότε θα πρέπει να είσαι σύντομος και να κερδίσεις τις εντυπώσεις με μια έξυπνη ατάκα.

 

Σου ευχόμαστε καλό Rantevu 🙂

rantevu

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>