8 Τρόποι για να ξεπεράσεις τον πρώην σου

8 Τρόποι για να ξεπεράσεις τον πρώην σου

Ξεκινάμε με τα βασικά!

 

  1. Να κατεβάσεις το Rantevu. Γιατί όπως λέγανε και οι παλιοί ο έρωτας με έρωτα περνά. Πίστεψέ μας κάτι θα ξέρανε. Επίσης μόλις καταλάβεις ότι οι επιλογές είναι άπειρες θα αναρωτηθείς γιατί ήσουν κλεισμένη σε ένα σκοτεινό δωμάτιο τόσο καιρό. Πως είναι δυνατόν τόσος χρόνος να πήγε χαμένος επειδή ήσουν προσκολλημένη σε μια ανάμνηση.
  2. Να πρήξεις την κολλητή σου. Είναι η αυτοκόλλητη σου, σε ξέρει ίσως καλύτερα και από τον ίδιο σου τον εαυτό. Είναι αυτή που θα σε πάρει αγκαλιά, θα σε παρηγορήσει και θα σου πει τα λάθη σου. Και εκείνη που εμπιστεύεσαι περισσότερο από όλους για να της ανοίξεις την καρδιά σου. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου γιατί υπάρχουν άνθρωποι που σε αγαπούν και είναι εκεί για να σε βοηθήσουν. Μαζί της θα βγεις έξω για να γιορτάσεις την καινούργια αρχή. Θυμήσου ότι κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή.
  3. Να τον κάνεις unfollow από όλα τα κοινωνικά δίκτυα που τον ακολουθείς. Δεν έχει κανένα νόημα να περνάς την ζωή σου από πάνω από το κινητό σου κατασκοπεύοντας την κάθε του κίνηση. Μια τέτοια ενέργεια μπορεί μόνο να σε πληγώσει και να σε πάει πίσω. Ενώ αυτό που θέλουμε είναι να κλείσεις αυτό το κεφάλαιο και να δεις πόσο υπέροχη είναι η ζωή.
  4. Να σβήσεις τις φωτογραφίες του από το κινητό σου. Όπως είπαμε αυτή η σχέση ανήκει πλέον στο παρελθόν και είναι καλύτερα να αρχίζεις να τελειώνεις με αυτό. Αν θέλεις να κρατήσεις τις φωτογραφίες σας γιατί είναι μέρος της ζωής σου απλά αποθήκευσε τες σε ένα φάκελο. Μην της κρατάς όμως στην καθημερινότητά σου γιατί μια τέτοια κίνηση σε πάει πίσω και όχι μπροστά.
  5. Να τον διαγράψεις από το κινητό σου. Πολύ απλά για να μην μπεις στον πειρασμό να τον καλέσεις. Είπαμε η ζωή πάει μπροστά και όχι πίσω. Το παρελθόν όσο ωραίο και μαγικό αν ήταν ανήκει εκεί μην το επαναφέρεις στην ζωή σου.
  6. Να σταματήσεις τις κοινές παρέες. Είναι σαν τα social που αναφέραμε πιο πάνω. Η οποιαδήποτε αναφορά σε φέρνει στο σημείο 0. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις παρέα μαζί τους στο μέλλον αλλά για τον πρώτο καιρό σίγουρα απέφυγε το.
  7. Σταμάτα να τον περιμένεις. Αν είναι να’ρθει, θα’ ρθει…αλλιώς θα προσπεράσει. Αυτό το γνωμικό πόση σοφία κρύβει! Η αλήθεια είναι ότι αν είναι να είσαστε ξανά μαζί θα είσαστε. Εσύ στο ενδιάμεσο πρέπει να φροντίζεις και να αγαπάς τον εαυτό σου και να προχωράς την ζωή σου.
  8. Positive List. Κάνε μια λίστα με όλα τα προτερήματά σου, επικεντρώσου σε όλα σου τα θετικά στοιχεία και γράψε σε μια άλλη όλα αυτά που ήθελες πάντα να κάνεις. Πάρε δύναμη από το πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι και ξεκίνα να πραγματοποιείς τα όνειρά σου. Η ζωή είναι μια μεγάλη και συναρπαστική περιπέτεια. Ξεκινά να ζεις!

 

Άσε τις καλές στιγμές πίσω σου και άλλαξε σελίδα. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είσαι κολλημένη στο παρελθόν. Το Rantevu είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις συνεχώς νέες γνωριμίες με σοβαρά άτομα τριγύρω σου και να απολαύσεις αυτό το μοναδικό αίσθημα που όλοι οι άνθρωποι αναζητούν: την αληθινή αγάπη!

rantevu

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>