10 τρόποι για να ταιριάξεις με περισσότερα άτομα!

Κατέβασες το Rantevu και ξεκίνησες να βλέπεις προφίλ από ενδιαφέροντα άτομα τριγύρω σου. Πως μπορείς όμως να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες για να βρεις το ιδανικό άτομο για να ξεκινήσεις κουβεντούλα;

Η ομάδα του Rantevu έφτιαξε τον απόλυτο δεκάλογο για να αυξήσεις τα ταιριάσματα σου!

  1. Τα πάντα ξεκινούν από την φωτογραφία του προφίλ σου. Διάλεξε προσεκτικά την κύρια φωτογραφία καθώς αυτή είναι που σε αντιπροσωπεύει. Και όπως ξέρεις καλά, η πρώτη εντύπωση μετράει.
  2. Η φωτογραφία πρέπει να είναι καθαρή και πρόσφατη. Δεν υπάρχει λόγος να βάλεις κάποιο λογότυπο, μια παραλία ή έναν φανταστικό ήρωα. Ούτε μια θαμπή φωτογραφία πριν 10 χρόνια. Να είσαι ειλικρινής και όλα θα πάνε καλά!
  3. Απέφυγε τις φωτογραφίες όπου είσαι με φίλους καθώς αυτό δημιουργεί σύγχυση για το ποιος είναι ποιος. Ξέρουμε ότι αγαπάς την παρέα σου, αλλά ίσως θα ήταν προτιμότερο να ανεβάσεις μια φωτογραφία που να είσαι μόνος σου.
  4. Πρόσθεσε περισσότερες από μια φωτογραφίες. Οι χρήστες που έχουν 4-5 φωτογραφίες έχουν συνήθως τα καλύτερα αποτελέσματα.
  5. Προσπάθησε να έχεις φωτογραφίες από διαφορετικές περιστάσεις, πχ. από ταξίδια, από μια δραστηριότητα που σε χαρακτηρίζει, ένα hobby το οποίο λατρεύεις. Είναι και αυτός ένας τρόπος να φανερώσεις πτυχές του χαρακτήρα σου.
  6. Μη κρύβεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου με γυαλιά, καπέλο ή άλλα αξεσουάρ. Είσαι υπέροχος όταν είσαι ο εαυτός σου και δώσεις στην άλλη πλευρά την ευκαιρία να καταλάβει καλύτερα ποιον θα έχει απέναντι του σε μια ενδεχόμενη έξοδο.
  7. Γράψε λίγα λόγια για τον ευατό σου. Μπορεί κατά την εγγραφή να μην έχεις τόσο όρεξη να περιαυτολογείς, αλλά είναι σημαντικό να συστηθείς στον άλλον, περιγράφοντας τα ενδιαφέροντα σου και τι σου αρέσει στη ζωή. Άλλωστε είναι ο καλύτερος τρόπος να σπάσει κανείς τον πάγο στο πρώτο μήνυμα, σχολιάζοντας κάτι που είδε στην περιγραφή σου.
  8. Γράψε κάτι που είναι πρωτότυπο και έξυπνο. Μη κάνεις ΠΟΤΕ αντιγραφή κειμένου που βρήκες απλά επειδή σου άρεσε. Το χιούμορ βοηθάει πάντα!
  9. Μη το παρακάνεις. Δε χρειάζεται να γράψεις την ιστορία της ζωής σου. Μια σύντομη και περιεκτική περιγραφή είναι αρκετή για να τραβήξει την προσοχή.
  10. Άσε λίγο μυστήριο στον αέρα. Καλύτερα να αποκαλύπτεις σιγά-σιγά τα μυστικά σου στο chat, κρατώντας τη συζήτηση ενδιαφέρουσα.

Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για να φτιάξεις το καλύτερο προφίλ στο Rantevu. Αλλά τα παραπάνω 10 βήματα σίγουρα θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις περισσότερα ταιριάσματα. Σε επόμενο άρθρο θα δούμε τον καλύτερο τρόπο να ανοίγεις μια συζήτηση με τους χρήστες που ταίριαξες.

Άνοιξε το Rantevu τώρα και κάνε τις αλλαγές σήμερα!

Rantevu

To 1o Ελληνικό Dating App - κάνε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα γύρω σου!

This entry has 2 replies

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>