8 κατηγορίες ανδρών που ερωτεύεσαι και μετανιώνεις!

8 Κατηγορίες ανδρών που ερωτεύεσαι και μετανιώνεις!

Όλες το έχουμε περάσει! Είναι η πολύ λάθος στιγμή, το κάρμα ή απλά ότι πρέπει να το περάσουμε σαν τις λίστες του τι πρέπει να κάνεις μέχρι τα τριάντα σου. Από αυτά που είσαι σίγουρη ότι μεγαλώνοντας μάλλον θα τα σκέφτεσαι και θα γελάς αν και το μέλλον φαίνεται πολύ μακρινό και το παρόν πολύ επώδυνο. Η αλήθεια είναι όμως ότι τα λάθη μας θα είναι αυτά που θα θυμόμαστε και όσο και αν ξέρουμε ότι αυτό που θα κάνουμε είναι λάθος απλά πρέπει να τους ερωτευθούμε.

 

  1. Ο καθηγητής σου. Είμαι σίγουρη ότι όλες μπορούμε να θυμηθούμε να έχουμε ερωτευτεί τουλάχιστον έναν καθηγητή μας. Η γοητεία, η εξυπνάδα ίσως και η εμπειρία που φέρνουν είναι στοιχεία που δεν μπορείς να παραβλέψεις και ασκούν ακαταμάχητη γοητεία στην οποία δεν μπορείς να αντισταθείς.
  2. Ο αδερφός της κολλητής σου. Ξέρεις ότι αυτό δεν θα αρέσει στην κολλητή σου αλλά από την άλλη θεωρείς ότι πρέπει να σε καταλάβει εξάλλου είναι ο έρωτας της ζωής σου. Η κατάληξη δεν θα είναι καλή για όλα τα μέρη αλλά πάλι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς αφού τον βλέπεις συνεχώς μπροστά σου.
  3. Ο μπάρμαν. Είναι το κακό παιδί που πάντα ήθελες. Η έλξη αμοιβαία και η ιστορία σας σύντομη. Ήταν απλά το λάθος που ήθελες πάντα να κάνεις.
  4. Το αφεντικό σου. Οι σχέσεις μέσα στην δουλειά ήταν κάτι που ποτέ δεν ήθελες αλλά με αυτόν είναι διαφορετικά. Δεν μπορείς να διακρίνεις αν είναι τόσο ακαταμάχητα γοητευτικός ή αν η εξουσία που ασκεί σε έχει εντυπωσιάσει Τα meetings ως αργά ξεκινούν και το λάθος είναι θέμα χρόνου να συμβεί.
  5. Ο καλλιτέχνης. Το ήξερες από την αρχή ότι αυτή η σχέση θα ακροβατεί μεταξύ πραγματικότητας και ονείρου. Στην αρχή ένιωθες σαν πριγκίπισσα μαζί του που τον συνάντησες για να ζήσεις ένα όνειρο. Η πραγματικότητα και η καθημερινότητα όμως στους επόμενους μήνες ήρθε να σε προσγειώσει άγρια.
  6. Ο μεγαλύτερος. Για εσένα η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, το μεγάλο χάσμα που όλοι βλέπουν εσύ απλά δεν το καταλαβαίνεις. Είσαι εκεί για να ζήσεις την στιγμή μαζί του και να γεμίσεις από την εμπειρία του.
  7. Ο φίλος του αδερφού σου. Τον ήξερες από παλιά αλλά δεν τον θυμώσουν έτσι. Η οικειότητα είναι εκεί και αυτό τα κάνει ακόμα πιο πολύπλοκο. Η ιστορία ξεκινάει με τα δύο μέρη να συμφωνούν ότι καλύτερο θα ήταν να μείνει μυστικό στην συνέχεια ή το μυστικό αποκαλύπτεται ή η σχέση τελειώνει για έναν από τους δύο. Το κακό είναι ότι ξέρεις ότι θα συνεχίσεις να τον βλέπεις μπροστά σου όσο και αν αυτό δεν είναι πλέον ευχάριστο.
  8. Ο ξενιτεμένος. Στην αρχή όλα είναι εύκολα τι και αν μένει σε άλλη πόλη, χώρα, ήπειρο η τεχνολογία είναι εδώ για να ενώσει. Το skype, whats up κλπ έχουν γίνει οι καλύτεροί σου φίλη αφού έχω αυτόν ενώνεσαι με τον καλό σου. Και όλα θα συνέχιζαν να είναι υπέροχα αν δεν σου έλειπε αυτό το άγγιγμα. Αχ αυτό το άγγιγμα.

Με χιλιάδες χρήστες ήδη στο παιχνίδι, ένα είναι σίγουρο. Ότι στο Rantevu θα βρεις σίγουρα έναν από τους παραπάνω τύπους. Στο χέρι σου είναι να κάνεις μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση. Άνοιξε το 1ο Ελληνικό Dating App και ξεκίνα την κουβεντούλα με τους μοιραίους αυτούς τύπους!

rantevu

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>