8 Σημάδια ότι ταιριάζετε απόλυτα!

perfect match

Με το που τον είδες στο Rantevu ήξερες ότι κάτι θα γίνει μαζί του. Του έστειλες καρδούλα και σε λίγα λεπτά διαπίστωσες ότι η έλξη είναι αμοιβαία. Αρχίσατε να μιλάτε κατευθείαν και σε λίγες μόνο ημέρες είχατε γίνει αχώριστοι. Αλλά πως μπορείς να είσαι σίγουρη ότι αυτή η σχέση θα έχει διάρκεια στο χρόνο; Μην ανησυχείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε και να σου λύσουμε κάθε απορία! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να δεις σε πόσα από τα επόμενα σημεία κάνεις check με το έτερον σου ήμισυ. Αν κάνεις στα περισσότερα τότε “we have two winners in love”.

 

  1. Αγαπά τα ελαττώματα σου. Γιατί το ξέρεις ότι μερικές φορές δεν είσαι ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο. Παρ’ όλα αυτά εκείνος μπορεί να καταλαβαίνει τα άγχη σου και τις δύσκολες ημέρες, να σου αφήνει χώρο και να χαμογελά κάνοντας εκείνες τις στιγμές πιο εύκολες.
  2. Είναι πάντα εκεί για εσένα. Ακόμα και όταν είναι μακρυά είναι πάντα εκεί για ότι τον χρειαστείς. Θα σου δώσει τροφή για σκέψη, θα σε παρηγορήσει, θα σε αγκαλιάσει και ξέρεις ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος.  
  3. Ονειρεύεστε μαζί. Όλα αυτά που πρόκειται να έρθουν και θα θέλατε πολύ! Γιατί τα όνειρα είναι αυτά που μας βοηθούν να προχωράμε μπροστά, να θέτουμε στόχους και να τους πιάνουμε. Ο ένας με την βοήθεια του άλλου. Γιατί μπορεί μόνη μας να είμαστε καλά αλλά εκείνος μας κάνει να είμαστε τέλεια.
  4. Σου λείπει. Αλλά και του λείπεις ουσιαστικά και σε βάθος. Όχι αυτό που ζούσες παλιά ότι δεν με πήρε τηλέφωνο σε 10, 20 λεπτά, αυτό το ανούσιο μήνυμα ή τηλεφώνημα. Αλλά ουσιαστικά να χτυπήσει το τηλέφωνο και με το που δεις ότι είναι εκείνος αυτόματα να χαμογελάσεις. Να σε ρωτήσει τι κάνεις και να νιώσεις ότι χαμογελά όταν του απαντάς.
  5. Βγάζει όλα τα θετικά στοιχεία σου. Γιατί καλός σύντροφος είναι αυτός που μας πάει μπροστά και μας κάνει χαρούμενους χωρίς όμως να μας λέει αυτό που θέλουμε πάντα να ακούσουμε. Με εκείνον προχωράμε στην ζωή και γινόμαστε πραγματικά ευτυχισμένες.
  6. Σου χρωματίζει την ζωή. Γιατί η ζωή θέλει χρώμα αλλιώς είναι επίπεδη και βαρετή. Γιατί δεν το είχες καν καταλάβει αυτό πριν τον γνωρίσεις και μόλις είδες πόσο υπέροχη πραγματικά είναι η ζωή με χρώμα δεν μπόρεσες να διανοηθείς να γυρίσεις πίσω ξανά
  7. Σέβεστε ο ένας τον άλλον. Ο σεβασμός είναι αυτός που θα κάνει την σχέση να αντέξει στο χρόνο. Το εύκολο είναι να είμαστε κακοί ο ένας με τον άλλον αλλά ειλικρινά για ποιον λόγο; Τα ζευγάρια που άντεξαν ήταν αυτά που δεν επέτρεψαν ποτέ να αποχωρίσει ο σεβασμός από την δική τους σχέση.
  8. Γιατί παρτάρεις μαζί του 24/7. Οποιαδήποτε στιγμή όπου και αν βρεθείτε ότι και αν κάνετε. Όλα είναι πιο όμορφα όταν τα μοιράζεσαι και εσύ επέλεξες εκείνον για να τα μοιραστείς.

 

Το Rantevu είναι εδώ για να σε φέρει σε επαφή με χιλιάδες νέα, ενδιαφέροντα άτομα γύρω σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ανοίξεις την εφαρμογή στο κινητό σου και να πεις ναι στις νέες γνωριμίες. Η αμοιβαία έλξη και το chat είναι μόνο η αρχή, το τέλειο ταίριασμα είναι πιο κοντά απ’ ότι φανταζόσουν. Δοκίμασε το και δεν θα χάσεις!

rantevu

This entry has 0 replies

Comments open

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>