Τα top dating tips για άντρες γραμμένα από μια γυναίκα!

Top Dating Tips for Men

Το Rantevu σε βοήθησε να βρεις το κορίτσι που έψαχνες καιρό. Η έλξη αμοιβαία καθώς και οι αμέτρητες καρδιές που μοιράσατε ο ένας στον άλλον. Και μετά τις πρώτες συστάσεις μέσω των μηνυμάτων ήρθε η ώρα για το πρώτο ραντεβού! Οι απορίες που γεννιούνται πολλές και εγώ είμαι εδώ γι αυτό για να σου απαντήσω σε όλα σου τα ερωτήματα από την πλευρά μιας γυναίκας!

Πρώτη εντύπωση! ναι, η πρώτη εντύπωση είναι πολύ σημαντική και για τους δύο. Το σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου, μην ξεχνάμε ότι το πρώτο ραντεβού δημιουργεί και στις δύο πλευρές άγχος και στιγμές αμηχανίας. Φόρα κάτι όμορφο που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση, γέμισε με θετικά συναισθήματα και χιούμορ και όλα απλά θα κυλήσουν τέλεια. Ακόμα και μια δύσκολή ή άβολη κατάστασή μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα με καλή διάθεση.

Που θα συναντηθείτε; κάπου όμορφα που έχεις όμως ξαναπάει. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τον χώρο, γιατί αυτό θα σε βγάλει αυτόματα από στιγμές αμηχανίας και θα σου δώσει άνεση στο που θα προτείνεις να καθίσετε, τι θα παραγγείλετε κλπ. Οι γυναίκες τείνουν να γοητεύονται από τους αποφασιστικούς άνδρες που ξέρουν τι θέλουν και δεν φοβούνται να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Η πρωτοβουλία δείχνει ότι ένας άντρας έχει στόχους και ξέρει πως να τους κυνηγάει.

Μην μιλάς συνέχεια. Δεν αμφιβάλω ότι είσαι ο πιο ενδιαφέρον, γοητευτικός, περιπετειώδης άνδρας του κόσμου. Έχεις τόσες ωραίες ιστορίες να πεις αλλά ειλικρινά μην της πεις όλες σήμερα. Προσπάθησε να ξεκινήσεις κάποια θέματα, δείξε τα ενδιαφέροντά σου αλλά δείξε εξίσου ενδιαφέρον για να μάθεις και για τον άνθρωπο που βρίσκεται απέναντί σου. Ανακάλυψε τα κοινά σας αλλά και τα σημεία στα οποία έχετε μια διαφορετική προσέγγιση για τα πράγματα.

Το χιούμορ είναι σημαντικό. Μπορεί όπως είπαμε και προηγουμένως να σε βγάλει από άβολες καταστάσεις αλλά είναι και ίσως το πιο σημαντικό προσόν σε έναν άνθρωπο. Οι γυναίκες αγαπούν τους άνδρες που τους κάνουν να γελούν και σίγουρα είναι εκείνοι που μετά θα σκέφτονται. Το χιούμορ κάνει πιο γοητευτικό και ελκυστικό έναν άντρα. Δείχνει ότι είναι έξυπνος και ξέρει πως να σε κάνει να γελάς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό ατού όταν φτάσει η στιγμή για μια σχέση να δοκιμαστεί.

Απόφυγε την συζήτηση για τους “πρώην”, μπορεί μόλις να χώρισες και να σε απασχολεί 24/7 αλλά η γυναίκα που μόλις συνάντησες σίγουρα δεν ενδιαφέρεται να μάθει για το τι σου έκανε πρώην σου αυτά κράτα τα για τους κολλητούς σου. Αντίστοιχα απόφυγε και εσύ να ρωτήσεις για το δικό της παρελθόν. Οι πρώην ανήκουν στο παρελθόν και εσείς βρίσκεστε εδώ για να μιλήσετε για το μέλλον.

Κλείσε το κινητό σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενέρωτο από κάποιον που δεν επικεντρώνεται στο τώρα αλλά κοιτάει μονίμως το κινητό του. Είσαι εδώ για να γνωρίσεις τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου τα social πίστεψέ με μπορούν να περιμένουν. Δώσε λοιπόν μια ευκαιρία σε αυτή την πρώτη γνωριμία με το να είσαι ολοκληρωτικά εκεί χωρίς αποσπάσεις, θα με ευχαριστήσεις αργότερα.

Προσφέρσου να πληρώσεις. Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση μόνο και μόνο γιατί είναι ευγενικό και θα κάνεις καλή εντύπωση. Μπορεί να μην βγάζει κανένα νόημα για εσένα αλλά ακόμα και οι πιο ανεξάρτητες γυναίκες θα εκπλαγούν ευχάριστα από μια τέτοια κίνηση. Αντίστοιχα και εσύ όμως παρατήρησε εάν όταν ήρθε ο λογαριασμός έκανε την κίνηση να πληρώσει, ευγενικοί θα πρέπει να είναι και οι δύο.

Συμπεριφέρσου όπως θέλεις να σου συμπεριφερθούν. Αν δεν θέλεις να προχωρήσετε σε ένα επόμενο ραντεβού μην της πεις ότι θα επικοινωνήσεις ευχαρίστησε την απλά για την ωραία βραδιά, να είσαι σίγουρος ότι θα το πάρει το μήνυμα. Από την άλλη αν θέλεις να την ξαναδείς επικοινώνησε άμεσα μαζί της, “το γοργόν και χάριν έχει”.

Οι φίλες βοηθούν πάντα. Αν κάτι σε έχει προβληματίσει ή δεν ξέρεις πως να το χειριστείς εμπιστεύσου μια φίλη σου. Σίγουρα θα μπορεί να σου δώσει μια διαφορετική και ίσως πιο σωστή οπτική γωνία από ότι ένας άνδρας φίλος σου.

Έτοιμος για το πρώτο σου ραντεβού και stay tuned γιατί έρχεται και άλλη βοήθεια!

rantevu

This entry has 3 replies

  1. nik111 says:

    kalimera

    • rantevu says:

      Καλημέρα και σε σένα, ελπίζουμε να βρήκες το άρθρο μας ενδιαφέρον!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>